*Doprava zadarmo pri každom nákupe nad 50,- EUR. *UPOZORNENIE: V prípade, že nie je možné vykonať platbu kartou, kontaktujte nás e-mailom. Číslo účtu: SK4083300000002801483048. Variabilný symbol - číslo objednávky.

Twinstec: Krém-balzam na kĺby Kostihoj s chondroitínom 100 ml

  • 1 z 2

Krém-balzam na kĺby

Kostihoj s chondroitínom

Krémový balzam Kostihoj (živokost) s chondroitínom sa odporúča ako doplnok pri liečbe ochorení kĺbov: osteochondróza, ischias, artróza, artritída, dna. Kostihoj stimuluje obnovu poškodených tkanív, zmierňuje opuchy a svalové kŕče, urýchľuje proces regenerácie zlomenín, vyvrtnutí a modrín. 

Chondroitín pomáha obnoviť chrupavkové povrchy kĺbov a chrbtice, znižuje degeneratívne zmeny kĺbov, zlepšuje ich pohyblivosť a stimuluje regeneráciu chrupavkového tkaniva. Glukozamín zvyšuje schopnosť tela produkovať kolagén a proteoglykán, ktoré sú potrebné na regeneráciu kĺbov a majú protizápalový účinok.

  • €6,95 €0,70 –10 %
  • Skladom
€6,25
Kategória: Krémy a gély na svaly, kĺby a chrbticu
Záruka: 3 roky
Hmotnosť: 0.1 kg
 

Krém-balzam na kĺby

Kostihoj s chondroitínom

Krémový balzam Kostihoj (živokost) s chondroitínom sa odporúča ako doplnok pri liečbe ochorení kĺbov: osteochondróza, ischias, artróza, artritída, dna. Kostihoj stimuluje obnovu poškodených tkanív, zmierňuje opuchy a svalové kŕče, urýchľuje proces regenerácie zlomenín, vyvrtnutí a modrín. 

Chondroitín pomáha obnoviť chrupavkové povrchy kĺbov a chrbtice, znižuje degeneratívne zmeny kĺbov, zlepšuje ich pohyblivosť a stimuluje regeneráciu chrupavkového tkaniva. Glukozamín zvyšuje schopnosť tela produkovať kolagén a proteoglykán, ktoré sú potrebné na regeneráciu kĺbov a majú protizápalový účinok.

Spôsob použitia: Malé množstvo krému naneste na problémové miesto a vmasírujte do pokožky. 

Ingredients: na obale

Objem: 100 ml

Krajina pôvodu:  Rusko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: