Doprava zadarmo pri každom nákupe nad 50,- EUR. UPOZORNENIE: V prípade, že nie je možné vykonať platbu kartou, kontaktujte nás e-mailom. Číslo účtu: SK4083300000002801483048. Variabilný symbol - číslo objednávky.
Novinka

NACOMI: 100% prírodný olej zo semien bavlny 50 ml

NACOMI 100% prírodný olej zo semien bavlny

Olej z bavlníkových semien je jedným z najpopulárnejších olejov používaných v kozmetike. Je zvlášť vhodný pre ľudí s citlivou, suchou pokožkou so sklonom k alergiám. Olej z bavlníkových semien patrí do skupiny rastlinných olejov s veľmi vysokým obsahom esenciálnych mastných kyselín, ktoré ho robia obzvlášť cenným pre pokožku. Upokojuje a regeneruje aj veľmi podráždenú pokožku. Chráni, vyživuje a upokojuje podráždenia. Môžu ho používať aj ľudia s alergickou pokožku. Olej z bavlníkových semien sa tiež odporúča pre suchú pokožku, pretože preniká hlboko do pokožky a dokonale ju vyživuje. Upokojuje a regeneruje podráždenú pokožku. Ocenia ho ľudia so zrelou pleťou, pretože ju pekne vyhladzuje.

Olej má rovnako výborný účinok na vlasy, ktoré hydratuje a vyživuje. Obsahuje 70 až 90% nenasýtených mastných kyselín (olejovej a linolovej), kyselinu palmitovú, kyselinu stearovú, prírodné tokoferoly (vitamín E). 

 

  • Používa sa na ošetrenie vlasov so sklonom k lámaniu, na rozštiepené končeky vlasov a vlasy poškodené častým farbením a tepelnou úpravou.  
  • Výborný pri lupienke vo vlasoch a suchých lupinách.
  • V kombinácii s olejom kokosovým, jojobovým alebo ricínovým pekne zjemňuje vlasy. 

 

  • Dokonale vyživuje a pôsobí ochranne na príliš citlivú pokožku.
  • Výrazne urýchľuje regeneráciu pokožky.
  • Upokojuje podráždenú pokožku a znižuje sklon k výskytu podráždení a alergií.

  

  • €6,20 €0,80 –13 %
  • Momentálne nedostupné
€5,40
Kategória: Pleťové oleje
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.03 kg
Položka bola vypredaná...
 

NACOMI 100% prírodný olej zo semien bavlny

Olej z bavlníkových semien je jedným z najpopulárnejších olejov používaných v kozmetike. Je zvlášť vhodný pre ľudí s citlivou, suchou pokožkou so sklonom k alergiám. Olej z bavlníkových semien patrí do skupiny rastlinných olejov s veľmi vysokým obsahom esenciálnych mastných kyselín, ktoré ho robia obzvlášť cenným pre pokožku. Upokojuje a regeneruje aj veľmi podráždenú pokožku. Chráni, vyživuje a upokojuje podráždenia. Môžu ho používať aj ľudia s alergickou pokožku. Olej z bavlníkových semien sa tiež odporúča pre suchú pokožku, pretože preniká hlboko do pokožky a dokonale ju vyživuje. Upokojuje a regeneruje podráždenú pokožku. Ocenia ho ľudia so zrelou pleťou, pretože ju pekne vyhladzuje.

Olej má rovnako výborný účinok na vlasy, ktoré hydratuje a vyživuje. Obsahuje 70 až 90% nenasýtených mastných kyselín (olejovej a linolovej), kyselinu palmitovú, kyselinu stearovú, prírodné tokoferoly (vitamín E). 

Spôsob použitia:

Na vlasy  - olej votrite do vlasov a pokožky hlavy, nechajte chvíľu pôsobiť, potom umyte jemným šampónom. 

  • Používa sa na ošetrenie vlasov so sklonom k lámaniu, na rozštiepené končeky vlasov a vlasy poškodené častým farbením a tepelnou úpravou.  
  • Výborný pri lupienke vo vlasoch a suchých lupinách.
  • V kombinácii s olejom kokosovým, jojobovým alebo ricínovým  dokonale zjemňuje vlasy. 

 

Na pleť - olej votrite do pokožky. Prebytok odstráňte bavlneným obrúskom.

  • Dokonale vyživuje a pôsobí ochranne na príliš citlivú pokožku.
  • Výrazne urýchľuje regeneráciu pokožky.
  • Upokojuje podráždenú pokožku a znižuje sklon k výskytu podráždení a alergií.

  

Ingredients: Gossypium (Cotton) Seed Oil

 

Objem: 50 ml

Výrobca: Textron Tecnica SL Španielsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Nastavenie používania a dostupnosti cookies môžete upraviť v nastaveniach svojho prehliadača. Viac informácií nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.