*Doprava zadarmo pri každom nákupe nad 50,- EUR. *UPOZORNENIE: V prípade, že nie je možné vykonať platbu kartou, kontaktujte nás e-mailom. Číslo účtu: SK4083300000002801483048. Variabilný symbol - číslo objednávky.

Nacomi: 100% prírodný olej zo semien čiernej rasce 30 ml

Olej z čiernej rasce

Olej z čiernej rasce sa používa v Egypte od staroveku. Čierna rasca sa nazýva aj "Zlato faraónov." V arabskom svete, a to aj dnes, je čierna rasca považovaná za všeliek. 
Olej z čiernej rasce (Nigelle) sa lisuje z veľmi drobných čiernych semien rastliny s bielymi kvetmi. Obsahuje nenasýtené a polynenasýtené mastné kyseliny, vitamíny A a E  a minerály. Je skutočne elixírom mladosti s protivráskovým účinkom. Nedostatok vitamínu E - tiež nazývaný "vitamín mladosti" je zodpovedný za predčasné starnutie. Olej dobre preniká pokožkou, vyživuje ju, hydratuje a zjemňuje, zlepšuje pružnosť pokožky a vyhladzuje ju.

Zlepšuje stav pokožky, najmä suchej a zrelej, odďaľuje vznik vrások. Odporúča sa pre citlivú, podráždenú a alergickú pokožku, pretože má upokojujúci účinok. Je vhodný pri rôznych kožných problémoch typu akné, ekzémov alebo zápalov. Má upokojujúci a ochranný účinok. Upokojuje podráždenia, vrátane spôsobených nadmerným vystavením sa slnku. Napomáha regenerácii kožných buniek. Znižuje citlivosť pokožky na UV žiarenie. 

Posilňuje poškodené a vysušené vlasy, zlepšuje ich rast, bráni tvorbe lupín. Možno ho použiť na masáž na uvoľnenie svalstva. 

100% rastlinný olej, neobsahuje živočíšne zložky, farbivá, aromatické zložky, 


  • Skladom
€6,63
Kategória: Pleťové oleje
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.03 kg
 

Olej z čiernej rasce

Olej z čiernej rasce sa používa v Egypte od staroveku. Čierna rasca sa nazýva aj "Zlato faraónov." V arabskom svete, a to aj dnes, je čierna rasca považovaná za všeliek. 
Olej z čiernej rasce (Nigelle) sa lisuje z veľmi drobných čiernych semien rastliny s bielymi kvetmi. Obsahuje nenasýtené a polynenasýtené mastné kyseliny, vitamíny A a E  a minerály. Je skutočne elixírom mladosti s protivráskovým účinkom. Nedostatok vitamínu E - tiež nazývaný "vitamín mladosti" je zodpovedný za predčasné starnutie. Olej dobre preniká pokožkou, vyživuje ju, hydratuje a zjemňuje, zlepšuje pružnosť pokožky a vyhladzuje ju.

Zlepšuje stav pokožky, najmä suchej a zrelej, odďaľuje vznik vrások. Odporúča sa pre citlivú, podráždenú a alergickú pokožku, pretože má upokojujúci účinok. Je vhodný pri rôznych kožných problémoch typu akné, ekzémov alebo zápalov. Má upokojujúci a ochranný účinok. Upokojuje podráždenia, vrátane spôsobených nadmerným vystavením sa slnku. Napomáha regenerácii kožných buniek. Znižuje citlivosť pokožky na UV žiarenie. 

Posilňuje poškodené a vysušené vlasy, zlepšuje ich rast, bráni tvorbe lupín. Možno ho použiť na masáž na uvoľnenie svalstva. 

100% rastlinný olej, neobsahuje živočíšne zložky, farbivá, aromatické zložky, 

Upozornenie: Olej môže byť použitý len na kozmetické účely! Použiť do 6 mesiacov po otvorení.

Ingredients: 100% Nigella sativa seed oil

Krajina pôvodu: EU

Obsah: 30 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Nastavenie používania a dostupnosti cookies môžete upraviť v nastaveniach svojho prehliadača. Viac informácií nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.