*Doprava zadarmo pri každom nákupe nad 50,- EUR. *UPOZORNENIE: V prípade, že nie je možné vykonať platbu kartou, kontaktujte nás e-mailom. Číslo účtu: SK4083300000002801483048. Variabilný symbol - číslo objednávky.

Serafin: Lapacho červené - tinktúra z bylín 50 ml

Serafin

Lapacho červené - tinktúra z bylín 

Využitie: imunita, obličky, krvný tlak, vylučovanie toxických látok

Vysoko kvalitný bylinný výťažok vyrobený z čerstvých bylín špeciálnym homeopatickým postupom výroby. 

1. Podporuje imunitu. Červené lapacho prispieva k prirodzenej obranyschopnosti organizmu ak jeho odolnosti.

2. Napomáha funkcií obličiek. Lapacho napomáha tiež prirodzenému vylučovaniu toxických látok a normálnemu fungovaniu obličiek.

3. Podieľa sa na normálnom krvnom tlaku. Podieľa sa na normálnom krvnom tlaku a podporuje mikrocirkuláciu krvi.

4. Priaznivo vplýva na relaxáciu a spánok. Lapacho tiež uvoľňuje a podporuje spánok.

  • €6,50 €1 –15 %
  • Skladom
€5,50
Kategória: Bylinné tinktúry, tablety, sirupy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.05 kg
 

Serafin

Lapacho červené - tinktúra z bylín 

Využitie: imunita, obličky, krvný tlak, vylučovanie toxických látok

Vysoko kvalitný bylinný výťažok vyrobený z čerstvých bylín špeciálnym homeopatickým postupom výroby. 

1. Podporuje imunitu. Červené lapacho prispieva k prirodzenej obranyschopnosti organizmu ak jeho odolnosti.

2. Napomáha funkcií obličiek. Lapacho napomáha tiež prirodzenému vylučovaniu toxických látok a normálnemu fungovaniu obličiek.

3. Podieľa sa na normálnom krvnom tlaku. Podieľa sa na normálnom krvnom tlaku a podporuje mikrocirkuláciu krvi.

4. Priaznivo vplýva na relaxáciu a spánok. Lapacho tiež uvoľňuje a podporuje spánok.

Zloženie: destilovaná voda, etanol (lúhovitosť 30%), extrakt z kvetu červené lapacho, 0, g v 50ml prípravku

Dávkovanie: 3× denne pred jedlom 10 kvapiek do malého množstva vody a vypiť

Pre zvýšenie účinku je možné kombinovať so zodpovedajúcim bylinným čajom Serafin.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: